Maak jezelf sterk

Herken je dat gevoel dat anderen vaak over je heen lopen. Je neemt een beslissing maar weegt altijd af hoe de ander zich voelt en wat voor effect het voor de ander heeft. Onbewust maken we ons vaak klein en op deze manier kunnen anderen mensen meer in onze ruimte staan. Vaak helpt een kleine oefening al.

 

Ga rustig zitten en ontspan je lichaam. Stel je voor dat je een wezen van puur licht bent. Voel een klein lampje in je buik en voel de fijne warme energie. Laat het licht langzaam uitbreiden door je hele lichaam. Voel dat je ademhaling zakt naar je buik en zie je buik op en neer bewegen. Stel je  nu voor dat je een groot wezen van licht bent. Maak je armen heel lang en je benen en voel hoe groot je wordt. Vul de hele kamer met je aanwezigheid. Probeer dit gevoel vast je houden.

 

Het helpt ook goed tegen pijn in je lichaam. Probeer je lichaam compleet te voelen. Heb je bijvoorbeeld pijn in je pols? Voel dan je arm, hand tot aan het puntje van je vingers. Pak de ruimte en laat de pijn wegstromen.

 

Laat zien hoe groot je bent..

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.