Blog

Welkom op mijn blog

 

Regelmatig handige tips en persoonlijke ervaringen. 

Ik hoop jullie te inspireren, te steunen en te motiveren. 

Heb je vragen? 

Laat het me weten.

 

Liefs,

Sandy

 


Ontwaken en Manifisteren

Mijn jongste zoontje is helemaal weg van de film Soul. Er zit een prachtige scene in. Een ziel wordt wakker in een lichaam van een beleggingsmedewerker. Wat doe ik met mijn leven?

Lees meer »

Vrij zijn

Vrij zijn is vertrouwen hebben in het leven en geloven in jouw kracht. Het leven biedt je meer kansen als je geloof in je mogelijkheden en opties. Alles wat je aandacht geeft groeit. Positieve gedachten en positieve intenties zorgen ervoor dat we ook meer geluk aantrekken op ons pad.

Lees meer »

Blijf in jezelf geloven

We zijn allemaal bijzondere en unieke wezens. Ieder van ons heeft een donkere en een lichte kant. Net zoals het leven. Je mag leren jezelf te accepteren zoals je bent met je lichte en donkere kanten. Niemand is perfect en de eerste stap is vaak accepteren zoals het is. Accepteren wie je bent en accepteren hoe het leven is gegaan. We zijn allemaal hier om te leren en juist uit die moeilijke momenten halen we onze kracht uit.

Lees meer »

Tips voor de moeilijke momenten

Iedereen heeft ze wel, de mindere dagen. Soms sta je op en gaat meteen alles mis. Je verstapt je, alles valt uit je handen, de band van de fiets is lek, de sleutels zijn kwijt. Je zit in een negatieve flow. Ik geef je graag een aantal tips om de energie weer positief om te buigen:

Lees meer »

Maak jezelf sterk

Herken je dat gevoel dat anderen vaak over je heen lopen. Je neemt een beslissing maar weegt altijd af hoe de ander zich voelt en wat voor effect het voor de ander heeft. Onbewust maken we ons vaak klein en op deze manier kunnen anderen mensen meer in onze ruimte staan. Vaak helpt een kleine oefening al.

Lees meer »